Blog

Novi dodaci za samogradnju dečijih igrališta u našoj ponudi

Novi dodaci za samogradnju dečijih igrališta u našoj ponudi

Ukoliko tražite dodatke za samogradnju dečijih igrališta na pravom ste mestu. U Tobogan centru imate veliki izbor funkcionalnih i moderno dizajniranih dodataka, koji vam pružaju mogućnost da nadogradite i osvežite postojeće dečije igralište.

Odnedavno, ponuda Tobogan centra upotpunjena je sa nekoliko novih proizvoda. Iz ponude izdvajamo:

Uredite Vašu oazu mira i sigurnosti najlepšim drvenim ogradama

Uredite Vašu oazu mira i sigurnosti najlepšim drvenim ogradama

U savremenom dobu užurbanosti i svakodnevnog stresa, čovek sve više teži povratku prirodi i miru koja mu ona donosi. Međutim kada ste na otvorenom, u bašti ili dvorištu, ono što vam nedostaje, za razliku od unutrašnosti vašeg doma, je svakako privatnost.

Postavljanje modernog drvenog zida može vam pomoći da stvorite predivan osećaj privatnosti na otvorenom. Drvene ograde Lamella, Delux i Multi Classic će za tren transformisati prostor sa kojim raspolažete, a ujedno će vam omogućiti da se sklonite od nepoželjnih pogleda.

Novo: Ljuljaška gnezdo LEQ ARACHINE

Novo: Ljuljaška gnezdo LEQ ARACHINE

Trudeći se da zadovoljimo zahteve kupaca, od ove godine proširujemo asortiman ljuljaški gnezdo sa novim modelom - LEQ ARACHINE.

Za razliku od klasičnih ljuljaški, ljuljaška gnezdo ima kružni oblik, na koji deca mogu da sednu ili legnu. Kružni deo za sedenje formiran je preplitanjem užadi i podseća na gnezdo, odnosnu paukovu mrežu.

Neka se vaša deca igraju kao na plažama Miami Beach-a

Neka se vaša deca igraju kao na plažama Miami Beach-a

Jedan od prvih proizvoda, kompanije Scherf, koja je osnovana 1988. godine, bio je pesak za igru i modeliranje. Od tada su se mnoge stvari promenile, međutim igranje u pesku je ostalo sastavni deo odrastanja svakog deteta.

Pesak fascinira decu generacijama. Igre u pesku pomažu detetu da postane nezavisno, dok građenje zamaka i kula od peska poboljšava pažnju i koncentraciju. Takođe, igre u pesku razvijaju maštu i sposobnost za učenje, a ujedno i uče decu da se druže i dele igračke sa drugima.

Stranice