Blog

Uskoro: Biohort baštenske kućice, ostave, sanduci

Uskoro: Biohort baštenske kućice, ostave, sanduci

Nakon velikog uspeha na međunarodnoj sceni, Biohort Austrija uskoro dostupan i u Srbiji, samo i ekskluzivno u našoj ponudi.

Biohort proizvodi nude najbolji kvalitet, funkcionalnost i sigurnost, a baštenske kućice, ostave i skladišta su se tokom 45 godina, u trajnoj primeni na otvorenom, dokazale. Kupci Biohort proizvoda posebno cene dugovečnost i izostanak potrebe održavanja skladišnih prostora.

Iskoristi leto na najbolji način

Iskoristi leto na najbolji način

U Tobogan centru uvek možete pronaći odlične i kvalitetne dodatke za dečija igrališta. I ove sezone pripremili smo pregršt noviteta, koji se izdvajaju fenomenalnim kombinacijama boja, savremenim dizajnom, maksimalnom funkcionalnošću i komforom u prvom planu.

Ne propustite priliku da i ovog leta svoje mališane obradujete zanimljivim proizvodima i omogućite im zdravu dečiju igru na svežem vazduhu.

Novi dodaci za samogradnju dečijih igrališta u našoj ponudi

Novi dodaci za samogradnju dečijih igrališta u našoj ponudi

Ukoliko tražite dodatke za samogradnju dečijih igrališta na pravom ste mestu. U Tobogan centru imate veliki izbor funkcionalnih i moderno dizajniranih dodataka, koji vam pružaju mogućnost da nadogradite i osvežite postojeće dečije igralište.

Odnedavno, ponuda Tobogan centra upotpunjena je sa nekoliko novih proizvoda. Iz ponude izdvajamo:

Stranice