Blog

Rukavice za male majstore i baštovane

Rukavice za male majstore i baštovane

Bliži se prolećna sezona, a sa njom i aktivnosti za male avanturiste, majstore, baštovane.

Rukavice odgovaraju uzrastu od 4-8 god, kvalitetne su izrade, elastične i prijatne za nošenje.

Napokon će i naši najmlađi imati svoj lični par zaštitnih rukavica dok pomažu u radionici, dvorištu, bašti...

Praktično rešenje za skladištenje baštenskog alata

Praktično rešenje za skladištenje baštenskog alata

Želite da uredite svoje dvorište, baštu ili terasu? Nemate prostor za odlaganje alata, trimera, sklopivih stolica?

Biohort kućice, ostave i sanduci vam donose praktično i moderno rešenje za skladištenje baštenskog alata i druge opreme, koja je potrebna jednom domaćinstvu, ali i voćnjacima, vinogradima.

Izrađene su isključivo od kvalitetnih materijala (pocinkovani čelični lim, zaštićen poliamidnim premazom), koje koriste i vodeći nemački proizvođači automobila (BMW, Audi i Mercedes).

Nova serija dečijih igrališta

Nova serija dečijih igrališta

Dečija igrališta su izuzetno bitna u odrastanju dece. Pored igre, deca na igralištima stiču samopouzdanje, postaju timski igrači i uče mnoge veštine, koje će im biti neophodne u životu.

Ukoliko ste odlučili da Vaš prostor upotpunite i ulepšate dečijim igralištem, predlažemo Vam da pogledate novu seriju igrališta, koju odnedavno imamo u ponudi.

Uskoro: Biohort baštenske kućice, ostave, sanduci

Uskoro: Biohort baštenske kućice, ostave, sanduci

Nakon velikog uspeha na međunarodnoj sceni, Biohort Austrija uskoro dostupan i u Srbiji, samo i ekskluzivno u našoj ponudi.

Biohort proizvodi nude najbolji kvalitet, funkcionalnost i sigurnost, a baštenske kućice, ostave i skladišta su se tokom 45 godina, u trajnoj primeni na otvorenom, dokazale. Kupci Biohort proizvoda posebno cene dugovečnost i izostanak potrebe održavanja skladišnih prostora.

Iskoristi leto na najbolji način

Iskoristi leto na najbolji način

U Tobogan centru uvek možete pronaći odlične i kvalitetne dodatke za dečija igrališta. I ove sezone pripremili smo pregršt noviteta, koji se izdvajaju fenomenalnim kombinacijama boja, savremenim dizajnom, maksimalnom funkcionalnošću i komforom u prvom planu.

Ne propustite priliku da i ovog leta svoje mališane obradujete zanimljivim proizvodima i omogućite im zdravu dečiju igru na svežem vazduhu.

Novi dodaci za samogradnju dečijih igrališta u našoj ponudi

Novi dodaci za samogradnju dečijih igrališta u našoj ponudi

Ukoliko tražite dodatke za samogradnju dečijih igrališta na pravom ste mestu. U Tobogan centru imate veliki izbor funkcionalnih i moderno dizajniranih dodataka, koji vam pružaju mogućnost da nadogradite i osvežite postojeće dečije igralište.

Odnedavno, ponuda Tobogan centra upotpunjena je sa nekoliko novih proizvoda. Iz ponude izdvajamo:

Stranice