Uskoro: Biohort baštenske kućice, ostave, sanduci

Nakon velikog uspeha na međunarodnoj sceni, Biohort Austrija uskoro dostupan i u Srbiji, samo i ekskluzivno u našoj ponudi.

Biohort proizvodi nude najbolji kvalitet, funkcionalnost i sigurnost, a baštenske kućice, ostave i skladišta su se tokom 45 godina, u trajnoj primeni na otvorenom, dokazale. Kupci Biohort proizvoda posebno cene dugovečnost i izostanak potrebe održavanja skladišnih prostora.

Najveća stabilnost u svim vremenskim uslovima

U poređenju sa jeftinim proizvodima, Biohort ostave, sa svojom dvostrukom debljinom čeličnih ploča, pokazuju vrlo veliku stabilnost. Kvalitetna izrada obezbeđuje veoma visoku stabilnost (opterećenje snega 150 kg/m2). Naučni testovi u aerodinamičkom tunelu, na Tehničkom fakultetu u Beču, su potvrdili da Biohort ostave bez problema mogu odoleti snazi vetra do 150 km/h (jačina vetar 12). Tome doprinose i optimalno konstruisani profili i upotreba vijaka sa navojem od nerđajućeg čelika.

Najbolji materijal bez potrebe za održavanjem

Biohort koristi isključivo najbolje materijale - termo pocinkovane čelične ploče su premazane termolakom sa poliamidom. Visokokvalitetne čelične ploče, koje isporučuju austrijske i nemačke čeličane, koriste i vrhunski nemački proizvođači automobila. Zbog toga Biohort čiste savesti daje garanciju od 20 godina protiv korozije. Preduslov za to je da se u njima ne skladište agresivni materijali (npr. hlor, so itd.) i da nisu izložene agresivnim klimatskim uslovima, npr. blizina mora ili uticaju soli za posipanje ulica. Svi vijci, matice, okovi i šarke su od nerđajućeg čelika.

VIŠE O BIOHORT-u