JUNGLE GYM

Od 1995-e godine, Jungle Gym dizajnira drvena igrališta kao i opremu za njih, poznatu po svojoj bezbednosti, izdržljivosti, i detaljnoj finoj izradi.

Tim kvalifikovanih dizajnera radi po strogim bezbednosnim pravilima. Uz pomoć mašte, znanja i iskustva Jungle Gym je stvorio unikatnu kolekciju igrališta koja su po meri svakog deteta.

Bezbednost je ključni faktor u svim našim proizvodima. Dečija igrališta su sertifikovana prema bezbednosnim smernicama za kućnu i privatnu upotrebu (EN 71-1, -2, -8 & -9). Proizvodi ne odgovaraju za komercijalnu upotrebu.

Sva naša igrališta imaju mnogobrojne sigurnosne komponente kao što su: ne kližući rukohvati i stepenici, zaštitni poklopci/kapice na zavrtnjima, uporišta za fiksiranje i Bumper Pad™ (zaštitne površine). Pomoću ovih sistema postigli smo izuzetnu bezbednost za vaše dete.

Za izradu Gungle Gym igrališta koristi se kvalitetno drvo (bor), koje potiče iz šuma severne Evrope. Drvo je obrađeno pod pritiskom (duboka impregnacija), kako bi se spriječilo truljenje i propadanje. Tretirano drvo ne sadrži hemikalije, koje bi mogle naštetiti zdravlju vašeg deteta. Tretman osigurava izdržljivo kućno igralište, otporno na vremenske uslove, koje će garantovano izdržati test vremena. Više o drvenoj građi koju koristimo možete pronaći na stanici Kvalitet i održavanje.