Hy-Land

 

Profesionalni ramovi za penjanje i ljuljaške, za javnu upotrebu, dizajnirani su posebno za hotele, restorane, vrtiće, škole itd. Kolekcija bezbedne, čvrste opreme za igru na otvorenom, postavlja se na odgovarajuću podlogu (koja zadovoljava propisane evropske i domaće standarde): šljunak sitne granulacije, pesak ili na gumiranu podlogu.

Hy-land profesionalna oprema za igru je izrađena od bora, koji je obrađen pod pritiskom (duboka impregnacija), kako bi se spriječilo truljenje i propadanje. Naše tretirano drvo ne sadrži hemikalije koje bi mogle naštetiti zdravlju vašeg deteta. Tretman osigurava izdržljivo javno igralište, otporno na vremenske uslove, koje će garantovano izdržati test vremena. Više o drvenoj građi koju koristimo možete pronaći na stanici Kvalitet i održavanje.

Impresivni Hy-land komercijalni ramovi za penjanje i komponente se kontinuirano testiraju na sigurnost, snagu i izdržljivost. Pored toga, proizvodni procesi i postrojenja naših sertifikovanih igrališta se usavršavaju u skladu sa evropskim (i domaćim) direktivama i evropskim (i domaćim) bezbednosnim standardom EN 1176, kako u internoj laboratoriji za ispitivanje tako i od strane akreditovanog revizora TüV Rheinland LGA Products GmbH. Tornjevi i ljuljaške za javnu upotrebu su tipski ispitani, GS sertifikovani i namenjeni su deci od 3-12 godina.