Jungle Tower 2.1

Jungle Tower 2.1
Jungle Tower 2.1
Jungle Tower 2.1
Jungle Tower 2.1
Jungle Tower 2.1
Jungle Tower 2.1
Jungle Tower 2.1
Jungle Tower 2.1
Šifra:
Tower-2.1
Cena:38.900,00 RSD

Jungle Tower 2.1 - Nova, redizajnirana serija Jungle Gym dečijih igrališta (veličina XS) sa toboganom, merdevinama za penjanje, teleskopom i volanom.

Savršen za neustrašive avanturiste!

Dečije igralište Tower 2.1, koje izgledom podseća na kulu, učiniće da se svaki mališan oseća poput pravog superjunaka. Do unutrašnjosti kule (platforme) se dolazi pomoću merdevina, a kada za to dođe vreme, valoviti tobogan omogućava jednostavno napuštanje kule.

Dodaci poput teleskopa i volana pokrenuće maštu i kreativnost mališana. Igralište je opremljeno sa dosta sigurnosnih elemenata, poput zaštitnih kapica za vijke, ankera i sunđera, koji doprinose bezbednosti igrališta.

Drveni okvir za penjanje sa toboganom, Jungle Tower 2.1, zbog svojih malih dimenzija odlično se uklapa u neku manju baštu ili travnjak. Toranj se može proširi pomoću dodatnih modula kao što su npr. Ljuljaška, Penjalica itd. (više u delu Specifikacija).

NAPOMENA: Zbog neprekidnog razvoja i unapređenja proizvoda, detalji i/ili boje se mogu malo razlikovati od slika i specifikacije.

Maks. korisnika 3
Kategorija XL/ L/ M/ S/ XS XS
Broj platformi 1
Visina platforme 125 cm
Uključeni dodaci Volan
Teleskop
Merdevine (3 kom – prečke)
Zastava Jungle Gym
Logo ID
Tobogan XL (220 cm)
Ostali sadržaj Ankeri
Rukohvati sa površinom protiv klizanja 4x
Zaštitne kapice za vijke
Zaštitni sunđer (iznad tobogana)
Vijčana roba i alat za sastavljanje
Uputstvo za sastavljanje
Kompatibilni moduli 1-Swing Frame 220 (Ljuljaška), 2-Swing Frame 220 (Ljuljaška), 1-Climb Frame 220 (Penjalica), 2-Climb Frame 220 (Penjalica)
Informacije o materijalima Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za decu. Svi naši materijali su meki na dodir a pri tome pružaju maksimalno čvrst zahvat. Pravljeni su po najstrožim bezbednosnim zahtevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove, vodootporni su i zaštićeni od UV zraka.
Drvena građa Duboko impregnirana borovina. Više informacija o drvenoj građi možete pronaći u delu KVALITET I ODRŽAVANJE DRVENE GRAĐE
Dimenzija građe (Visina x Širina) – Drveni stubovi: 65/70mm x 65/70mm, Štafle: 58/70mm x 30/50mm, Daske: 16/20mm x 90/145mm
Napomena: Dimenzije drveta se mogu malo razlikovati, međutim, to neće uticati na strukturalni integritet okvira za penjanje (tornja)
Dodatni potreban pribor Beton, merna traka, olovka, testera za drvo, elektična bušilica/uvrtač, turpija za metal/drvo, čekić
Vreme sklapanja za dve osobe (sati) 4
Dimenzija sa toboganom (DxŠxV) 287 x 74 x 220 cm
Težina 65 kg
Proizvođač Jungle Gym B.V.
Garancija 2 godine
Uputstva za održavanje Da bi osigurali bezbednost korisnika i igrališta, trebalo bi igralište detaljno pregledati kao što je navedeno u uputstvu jednom pre početka sezone i, minimum, dva puta mesečno tokom sezone korišćenja.
Upozorenje Samo za kućnu upotrebu. Samo za spoljnu upotrebu. Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za decu ispod 3 godine. Preporučuje se za decu od 3 do 10 godina. Maksimalan broj korisnika je 3.
Napomena Roba se isporučuje nesklopljena. U cenu nisu uračunati troškovi dostave.

Slični proizvodi: