Bucket - kantica za igračke

Bucket - kantica za igračke
kantica-za-transport
kantica-za-transport
kantica-za-transport
Šifra:
bucket (PLU788)
Redovna cena:6.500,00 RSD
Cena:6.200,00 RSD
Ušteda:300,00 RSD (5%)

Bucket (Kantica za igračke)

Ovaj praktični uređaj za transportovanje koji se može postaviti na svako dečije igralište u našoj ponudi, dolazi u Jungle Gym bojama zajedno sa inteligentnim "kotur" sistemom.

Pružajući jednostavno rešenje transporta igračaka i dodataka gore, na dečije igralište, kantica za igračke je neizostavan deo svakog dečijeg igrališta.

Visokog kvaliteta, specijalno dizajnirana igrališta za decu. Mi uvek koristimo materijale i završnu obradu koji su meki za ruke, pružaju maksimalan hvat i odgovaraju najstrožijim zdravstvenim i sigurnosnim zahtevima. Sa zaobljenim ivicama i uglovima, ova igrališta su otporna na vremenske uslove i UV zračenja.

Težina 0,178 kg
Širina ø25 cm
Dužina 31 cm
Visina ø25 cm
Sadržaj Bucket - Kantica
Lift Strap - Kaiš
BM Pulley - Držači
Hardware - Šrafovi
Instruction manual - Uputstvo za upotrebu
Kompatibilno sa Jungle Chalet
Informacije o materijalima Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za decu. Pravljeni su po najstrožim bezbednosnim zahtevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove.
Tehničke informacija Kantica - PVC/ ATBC obloženi poliester
Kaiš - Poliester
Držači - HDPE plastika
Proizvođač Jungle Gym B.V.
Upozorenje Samo za kućnu upotrebu. Samo za spoljnu upotrebu. Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za decu ispod 3 godine. Preporučuje se za decu od 3 do 10 godina. Maksimalan broj korisnika je 1.
Napomena U cenu nisu uračunati troškovi prevoza.

Slični proizvodi: