Mali tobogan sa ramom - Muito 125

Muito125
Muito125
Muito125
Muito125
Muito125
Muito125
Muito125
Muito125
Šifra:
Muito125
Cena:17.800,00 RSD

Mali tobogan (dužine 220cm, više boja) sa drvenom konstrukcijom pomaže deci da razviju motoričku koordinaciju i ujedno pruža puno zabave. Obradujte svoju decu i omogućite im zdravu dečiju igru na svežem vazduhu. Do vrha platforme se dolazi lako i jednostavno uz pomoć nagnutih merdevina za penjanje. Valoviti tobogan omogućava ugodno i uzbudljivo spuštanje sa platforme rama.

Tobogan je izrađen od guste HDPE plastike i postoji mogućnost priključivanja baštenskog creva. Proizveden je u Belgiji i označen sa TÜV sertifikatima. Dostupne su sledeće boje tobogana: žuta, crvena, plava, zelena, tamno zelena ili pink.

Drvo koje se koristi za izgradnju drvene konstrukcije Muito 125 potiče iz održivih šuma severne Evrope. Sva drvena građa, duboko impregnirana borovina, pažljivo je odabrana i obrađena (zaobljena) po ivicama. Pored prirodne lepote, ova drvena građa je savršena za izgradnju sigurnih, jakih i elegantnih konstukcija poput okvira za penjanje.

Napomena: Ovaj proizvod može odstupati od prikaza na fotografiji. Specifikacija proizvoda podložna je promenama bez prethodnog obaveštenja.

Maks. korisnika 2
Broj platformi 1
Visina platforme 125 cm
Uključeni dodaci Rukohvati (25cm) x4
Tobogan XL (220 cm)
Ostali sadržaj Zaštitne kapice za vijke
Vijčana roba
Informacije o materijalima Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za decu. Svi naši materijali su meki na dodir a pri tome pružaju maksimalno čvrst zahvat. Pravljeni su po najstrožim bezbednosnim zahtevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove, vodootporni su i zaštićeni od UV zraka.
Drvena građa Duboko impregnirana borovina. Više informacija o drvenoj građi možete pronaći u delu KVALITET I ODRŽAVANJE DRVENE GRAĐE
Dimenzija građe (Visina x Širina) - Grede: 65/70mm x 65/70mm, Štafle: 58/70mm x 30/50mm, Daske: 16/20mm x 90/145mm
Napomena: Dimenzije drveta se mogu malo razlikovati, međutim, to neće uticati na strukturalni integritet okvira za penjanje (tornja)
Dodatni potreban pribor merna traka, olovka, testera za drvo, elektična bušilica, turpija za metal/drvo, čekić
Vreme sklapanja za dve osobe (sati) 3
Dimenzija sa toboganom (DxŠxV) 370 x 80 x 210 cm
Težina 50 kg
Uputstva za održavanje Da bi osigurali bezbednost korisnika i igrališta, trebalo bi igralište detaljno pregledati kao što je navedeno u uputstvu jednom pre početka sezone i, minimum, dva puta mesečno tokom sezone korišćenja.
Upozorenje Samo za kućnu upotrebu. Samo za spoljnu upotrebu. Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za decu ispod 3 godine. Preporučuje se za decu od 3 do 10 godina. Maksimalan broj korisnika je 2.
Napomena Roba se isporučuje nesklopljena. U cenu nisu uračunati troškovi prevoza.

Slični proizvodi: