Ljuljaške

Idealan poklon za vaše dete, koji donosi puno zabave i podstiče umerenu fizičku aktivnost. Naše ljuljaške karakteriše moderan dizajn, vrhunski kvalitet izrade i pažljivo odabrani materijali.

Usprkos poštovanju najviših sigurnosnih zahteva, nemojte zaboraviti da tokom igre deca moraju biti pod nadzorom odraslih.

Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Ovaj proizvod može odstupati od prikaza na fotografiji. Specifikacija proizvoda podložna je promenama bez prethodnog obaveštenja.

Troškovi dostave nisu uključeni u cenu proizvoda.

Ljuljaška gnezdo Swibee

Ljuljaška gnezdo Swibee

PROIZVOD TRENUTNO NIJE DOSTUPAN!

6.500,00 RSD
Bebi ljuljaska, Luxe

Plastična bebi ljuljaška, Luxe

Udobna dečija ljuljaša KBT „Luxe“, funkcionalnog dizajna, dolazi sa sigurnosnom trakom sa kopčom koja klikne kada se zatvori. Sedište ljuljaške nudi potporu za glavu i vrat mališana. T-šipka, sa 3 tačke za pričvršćivanje, omogućava dodatnu sigurnost.

2.800,00 RSD
Monkey Swing

Plastično sedište za ljuljašku, Monkey Swing (Cvet)

Plastično sedište za ljuljašku, Monkey Swing KBT, dolazi u različitim kombinacijama boja i ima vrlo udoban prostor za sedenje sa cvetnim dizajnom.

Izrađena je od čvrste plastike i lako se montira. Visina sedišta, odnosno užeta se može posešavati.

1.300,00 RSD
Ljuljaška gnezdo WINKOH

Ljuljaška gnezdo, Winkoh

Moderno dizajnirana ljuljaška u obliku gnezda, Winkoh, izrađena je od vodoodbojne tkanine (sintetika), sunđeraste pene, čeličnog okvira i kanapa.

7.100,00 RSD
Denoh

Ljuljaška sedište Denoh

Idealan poklon za vaše dete, koji donosi puno zabave i uživanja.

9.900,00 RSD
Ljuljaška gnezdo - LEQ ARACHINE 95cm

Ljuljaška gnezdo - LEQ ARACHINE 95cm

Dečija ljuljaška gnezdo, LEQ ARACHINE, donosi puno zabave, a ujedno i podstiče umerenu fizičku aktivnost deteta. Za razliku od klasičnih ljuljaški, ljuljaška gnezdo ima kružni oblik, na koji deca mogu da sednu ili legnu.

7.900,00 RSD
Baby ljuljaška - drvo-platno

Baby ljuljaška, drvo-platno, crveno bela

Atraktivna ljuljaška za bebe, dizajnirana u stilu stolice za plažu, koja je istovremeno privlačna i udobna za decu do tri godine. Prirodnog izgleda, idealana za igru i zabavu.

Prstenovi i osmice izrađeni su od pocinkovanog čelika, dok je var na užadima PP plastika u crnoj boji.

4.800,00 RSD
sediste za ljuljasku - tirkiz

Plastično sedište za ljuljašku, KBT

Uz plastično sedište za ljuljašku KBT, zabava je zagarantovana!

Ljuljaška ima veliku sedalnu površinu i dostupna je u različitim bojama (zelena, tirkizna i ljubičasta). Prstenovi i osmice izrađeni su od pocinkovanog čelika, dok je var na užadima PP plastika u crnoj boji.

1.600,00 RSD
Fleksibilno sedište za ljuljašku, KBT

Fleksibilno sedište za ljuljašku, KBT

Atraktivna ljuljaška, koja će zabaviti svako dete!

KBT fleksibilno sedište za ljuljašku izrađeno je od kvalitetne EVA plastike (Ethylene Vinyl Acetate), koja ima visoku otpornost na kidanje.

2.700,00 RSD
Drveno sediste za ljuljasku

Drveno sedište za ljuljašku

Klasična ljuljaška, sa sedalnim delom izrađenim od borovog drveta. Zbog svog prirodnog izgleda, idealan je dodatak svakom dečijem igralištu. Ljuljašku karakteriše veliki prostor za sedenje.

1.800,00 RSD
Ljuljaška gnezdo Grandoh

Ljuljaška gnezdo Grandoh

Ljuljašku gnezdo „Grandoh“ možete koristiti na više načina: sedenje, ležanje na stomaku ili leđima. Izuzetno veliki prostor za sedenje stvara utisak da se nalazite u čamcu koji se ljulja, tako da je zabava zagarantovana.

14.500,00 RSD
Baby ljuljaška

Bebi ljuljaška plastična - Mačka

KBT dečija ljuljaška "Trik" raste zajedno sa vašim detetom. Jedinstveni dizajn omogućava transformaciju dečije ljuljaške u klasičnu ljuljašku jednostavnim uklanjanjem T-nosača. Sigurnosni remen sa kopčom zatvara se vemoma lako, na klik.

4.200,00 RSD
Ljuljaska 60cm

Sharky - ljuljaška gnezdo SLIM 60cm crna

Moderno dizajnirana ljuljaška u obliku gnezda, izrađena od kanapa (PP) i čeličnog okvira, idealan je dodatak za svaku ljuljašku. Ova lako montirajuca i trajna ljuljaška gnezdo dugo će biti omiljena igračka vaseg deteta.

6.500,00 RSD
Fun Pack

Fun Pack

Zabavni višenamenski KBT set 3 u 1, koji sedište za ljuljašku, trapez i karike. Različite dodatke možete brzo i vrlo lako promenti. Prstenovi i osmice (podešavanje visine) izrađeni su od pocikovanog čelika, dok su spojnice na konopcima izrađene u crnoj PP plastici.

3.100,00 RSD
ljuljaska stopalo

Ljuljaška - sedište sa otiskom stopala

Fenomenalna ljuljaška pogodna za kućnu i dvorišnu upotrebu. Mogućnost podešavanja visine ljuljaške.

3.200,00 RSD
Ljuljaška – lopta Mandora

Ljuljaška – lopta Mandora

Nova ljuljaška lopta Mandora dobar primer konstantnog napora za inovacijama unutar KBT-a. Ovaj višenamenski pribor za igru karakteriše jedinstveni KBT dizajn sa oblikom mandore koji olakšava i omogućava udobno sedenje tokom ljuljanja.

7.900,00 RSD

Stranice