Ljuljaške

Idealan poklon za vaše dete, koji donosi puno zabave i podstiče umerenu fizičku aktivnost. Naše ljuljaške karakteriše moderan dizajn, vrhunski kvalitet izrade i pažljivo odabrani materijali.

Usprkos poštovanju najviših sigurnosnih zahteva, nemojte zaboraviti da tokom igre deca moraju biti pod nadzorom odraslih.

Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Ovaj proizvod može odstupati od prikaza na fotografiji. Specifikacija proizvoda podložna je promenama bez prethodnog obaveštenja.

Troškovi dostave nisu uključeni u cenu proizvoda.

Ljuljaška gnezdo Swibee

Ljuljaška gnezdo Swibee

Idealan poklon za vaše dete, koji donosi puno zabave i podstiče umerenu fizičku aktivnost. Zbog svog jedinstvenog dizajna ljuljaška gnezdo „Swibee“ se može koristiti na više načina: sedenje, ležanje na stomak ili leđa.

7.200,00 RSD
Bebi ljuljaska, Luxe

Plastična bebi ljuljaška, Luxe

Udobna dečija ljuljaša KBT „Luxe“, funkcionalnog dizajna, dolazi sa sigurnosnom trakom sa kopčom koja klikne kada se zatvori. Sedište ljuljaške nudi potporu za glavu i vrat mališana. T-šipka, sa 3 tačke za pričvršćivanje, omogućava dodatnu sigurnost.

3.250,00 RSD
Baby ljuljaška

Bebi ljuljaška plastična - Mačka

KBT dečija ljuljaška "Trik" raste zajedno sa vašim detetom. Jedinstveni dizajn omogućava transformaciju dečije ljuljaške u klasičnu ljuljašku jednostavnim uklanjanjem T-nosača. Sigurnosni remen sa kopčom zatvara se vemoma lako, na klik.

4.400,00 RSD
Baby ljuljaška iz jednog dela, KBT

Baby ljuljaška iz jednog dela, KBT

Udobno, ergonomski oblikovano sedište, napravljeno od izdržljive i trajne plastike. Sigurnosni pojas za vezivanje doprinosi dodatnoj sigurnost prilikom ljuljanja.

Prstenovi i osmice izrađeni su od pocinkovanog čelika, dok je var na užadima PP plastika.

2.350,00 RSD
Monkey Swing

Plastično sedište za ljuljašku, Monkey Swing (Cvet)

Plastično sedište za ljuljašku, Monkey Swing KBT, dolazi u različitim kombinacijama boja i ima vrlo udoban prostor za sedenje sa cvetnim dizajnom.

Izrađena je od čvrste plastike i lako se montira. Visina sedišta, odnosno užeta se može posešavati.

1.400,00 RSD
Ljuljaška gnezdo WINKOH

Ljuljaška gnezdo, Winkoh

Moderno dizajnirana ljuljaška u obliku gnezda, Winkoh, izrađena je od vodoodbojne tkanine (sintetika), sunđeraste pene, čeličnog okvira i kanapa.

7.700,00 RSD
Denoh

Ljuljaška sedište Denoh

Idealan poklon za vaše dete, koji donosi puno zabave i uživanja.

9.900,00 RSD
Ljuljaška gnezdo - LEQ ARACHINE 95cm

Ljuljaška gnezdo - LEQ ARACHINE 95cm

Dečija ljuljaška gnezdo, LEQ ARACHINE, donosi puno zabave, a ujedno i podstiče umerenu fizičku aktivnost deteta. Za razliku od klasičnih ljuljaški, ljuljaška gnezdo ima kružni oblik, na koji deca mogu da sednu ili legnu.

7.900,00 RSD
Baby ljuljaška - drvo-platno

Baby ljuljaška, drvo-platno, crveno bela

Atraktivna ljuljaška za bebe, dizajnirana u stilu stolice za plažu, koja je istovremeno privlačna i udobna za decu do tri godine. Prirodnog izgleda, idealana za igru i zabavu.

Prstenovi i osmice izrađeni su od pocinkovanog čelika, dok je var na užadima PP plastika u crnoj boji.

4.800,00 RSD
Plastično sedište za ljuljašku, KBT

Plastično sedište za ljuljašku, KBT

Uz plastično sedište za ljuljašku KBT, zabava je zagarantovana!

Ljuljaška ima veliku sedalnu površinu i dostupna je u različitim bojama (zelena, tirkizna i ljubičasta). Prstenovi i osmice izrađeni su od pocinkovanog čelika, dok je var na užadima PP plastika u crnoj boji.

1.750,00 RSD
Drveno sediste za ljuljasku

Drveno sedište za ljuljašku

Klasična ljuljaška, sa sedalnim delom izrađenim od borovog drveta. Zbog svog prirodnog izgleda, idealan je dodatak svakom dečijem igralištu. Ljuljašku karakteriše veliki prostor za sedenje.

1.900,00 RSD
SHARKY - Sedište Za Ljuljašku

SHARKY - Sedište Za Ljuljašku

  • Plastično sedište za ljuljašku sa kanapima
  • Podesiva dužina užeta
  • Lako sklapanje
  • Otporno na promenljive vremenske uslove
  • Dostupno u više boja.
2.150,00 RSD
Ljuljaška u obliku cveća žuti

SHARKY - Ljuljaška U Obliku Cveća

 

Dizajn sličan cvetu, izrađena od čvrste plastike, podesiva dužina užeta (maks. 180cm), laka montaža, otporna na promenjive vremenske uslove.

2.250,00 RSD
Velika bebi ljuljaška plava-crvena

SHARKY - Velika bebi ljuljaška

Udobno, ergonomski oblikovano sedište napravljeno od visokokvalitetne, izdržljive i trajne plastike. Moderno dizajnirano dvodelno sedište (sedište i pregrada) omogućava prijatno i bezbedno ljuljanje. Ljuljaška je podesiva po visini.

5.900,00 RSD
Fun Pack

Fun Pack

Zabavni višenamenski KBT set 3 u 1, koji sedište za ljuljašku, trapez i karike. Različite dodatke možete brzo i vrlo lako promenti. Prstenovi i osmice (podešavanje visine) izrađeni su od pocikovanog čelika, dok su spojnice na konopcima izrađene u crnoj PP plastici.

3.200,00 RSD
ljuljaska stopalo

Ljuljaška - sedište sa otiskom stopala

Fenomenalna ljuljaška pogodna za kućnu i dvorišnu upotrebu. Mogućnost podešavanja visine ljuljaške.

3.200,00 RSD

Stranice