Jungle Gym Pribor

Udahnite novi život svom igralištu uz pomoć ovih zabavnih i stimulativnih dodataka. Ovi dodatni elementi pružaju vam mogućnost da prilagodite svoje Jungle Gym igralište: dodajte telefon u kućicu, konopac za penjanje, majmunske ili mornarske lestve sa spoljne strane igrališta. Svi dodaci su vodootporni, napravljeni od materijala otpornih na UV-zrake, neki od njih su dostupni u raznim bojama. Razni dodaci za ljuljaške pomažu deci da razviju koordinaciju pokreta, dodaci za penjanje stimulišu pokretljivost i snagu. Dodaci Tic Tac Toe ili StarOscope otvaraju potpuno novi niz maštovitih mogućnosti.

Neki od ovih delova će vam zatrebati prilikom izgradnje vašeg igrališta. Kompletna igrališta već dolaze u kompletu sa ovim delovima ali ukoliko se neki od delova vremenom izgubi ili ošteti ovde možete naći zamenu.

Ankeri

Ankeri - Ground Anchors (4 kom)

Glavni i nezaobilazni dodatak koji svako igralište čini stabilnijim. Sprečavaju pomeranje ili naginjanje tornjeva ili ljuljaški, pružajići vašem detetu bezbednu i opuštenu igru na otvorenom.

2.400,00 RSD
Jungle Gym Swing Hook karabinjeri

Jungle Gym Swing Hook karabinjeri

Jungle Gym Swing Hook karabinjeri omogućavaju bezbedan, pouzdan i lak način postavljanja ljuljaški na vaše igralište. Nakon što izbušite rupu u drvetu, kuke za kačenje ljuljaški sa karabinjerom možete uvrnuti u gredu.

990,00 RSD
RopeLocks sl1

Krajevi konopca za podešavanje dužine (1 par)

RopeLocks (Krajevi konopca za podešavanje dužine) - 1 par

1.200,00 RSD