Mini Market Modul

Mini Market Modul
Mini Market Modul - Nacrt
Mini Market Modul - Dimenzija
Mini Market Modul - sl. 1
Mini Market Modul - sl. 2
Mini Market Modul - sl. 3
Mini Market Modul - sl. 4
Mini Market Modul - sl. 5
Mini Market Modul - Sadržaj
Šifra:
minimarket
Cena:31.900,00 RSD

Mini Market Modul

Inteligentan dodatak za igralište koji će podstaći interakciju među radoznalom decom i pružiti im obilje načina da međusobno komuniciraju.

Jednostavno se i brzo nadograđuje na bilo koje igralište, Mini Market Modul donosi svet trgovine u igru vaše dece. Podstiče se maštovita igra dok se deca uvode u numeričke i komunikacione finese koje će im uvek dobro doći. Ovaj modul je isvrstan kao dodatak raznim fizičkim vežbama na igralištu. Mini Market ima u svom sastavu tendu i tezgu za ponuđenu robu kao i pokretne kapke.

Ovaj modul je verovatno najbolji izbor ako želite da proširite funkcionalnost, a da pri tome ne proširujete dimenzije samog igrališta.

Maks. korisnika 7
Uključeni dodaci Pakovanje drvene građe isečene na meru
Shutters - prozori i/ili vrata
Awning - nadstrešnica (vodootporna krovna tenda)
Bolt Caps – plastične kapice za pokrivanje šrafova
Metal brackets – metalni držači
Instruction manual - Uputstvo za upotrebu
Toolset - Alat za sastavljanje
Hardware – šrafovi, platne, matice i dr.
Product Identification – identifikacija proizvoda
Kompatibilno sa Jungle Palace Jungle Barn Jungle Farm Jungle Mansion Jungle Fort Jungle Chalet Jungle Villa Jungle Lodge Jungle Cabin Jungle Shelter Jungle Cubby Jungle Cottage Jungle House Jungle Hut Jungle Home Jungle Casa Jungle Club Jungle Castle
Tip površine Sigurno područje za igru odnosi se na zonu koja se rasprostire 200cm oko kompleta za igru u svim pravcima. Svoj komplet za igru ne postavljajte preko betona, šljunka, asfalta, nabijene zemlje ili bilo koje druge tvrde površine.
Informacije o materijalima Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za decu. Svi naši materijali su meki na dodir a pri tome pružaju maksimalno čvrst zahvat. Pravljeni su po najstrožim bezbednosnim zahtevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove, vodootporni su i zaštićeni od UV zraka.
Drvena građa Duboko impregnirana borovina
Dodatni potreban pribor Merna traka, olovka, testera za drvo, elektična bušilica, turpija za metal/drvo, čekić
Vreme sklapanja za dve osobe(sati) 2
Težina 60 kg
Uputstva za održavanje Da bi osigurali bezbednost korisnika i igrališta, trebalo bi igralište detaljno pregledati kao što je navedeno u uputstvu jednom pre početka sezone i dva puta mesečno tokom sezone korišćenja.
Proizvođač Jungle Gym B.V.
Garancija 2 godine
Upozorenje Samo za kućnu upotrebu. Samo za spoljnu upotrebu. Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za decu ispod 3 godine. Preporučuje se za decu od 3 do 10 godina. Maksimalan broj korisnika je 7.
Napomena Roba se isporučuje nesklopljena. U cenu nisu uračunati troškovi prevoza.

Slični proizvodi: