Train Modul

Train Modul
Train Modul - Nacrt
Train Modul - Dimenzija
Train Modul - sl. 1
Train Modul - sl. 2
Train Modul - sl. 3
Train Modul - sl. 4
Train Modul - sl. 5
Train Modul - Sadržaj
Šifra:
TrainModul
Cena:54.900,00 RSD

Train Modul - Voz

Zid za penjanje, tunel lokomotive za puzanje ili odeljak za putnike u delu ispod tunela, samo su neke od karakteristika Train Modula. Ovaj modul omogućava Vašoj deci ispunjenje najuzbudljivijih željezničkih snova. Šest super brzih točkova, volan za upravljanje i tabla za pisanje i crtanje, pretvaraju Vaše drveno igralište u novo avanturističko putovanje iz dana u dan.

Visokog kvaliteta, specijalno dizajnirana igrališta za decu. Mi uvek koristimo materijale i završnu obradu koji su meki za ruke, pružaju maksimalan hvat i odgovaraju najstrožijim zdravstvenim i sigurnosnim zahtevima. Sa zaobljenim ivicama i uglovima, ova igrališta su otporna na vremenske uslove i UV zračenja.

Maks. korisnika 6
Uključeni dodaci Pakovanje drvene građe isečene na meru
Wheels x6 - 6 točkova
Steering wheel - volan
Chalkboard - tabla za pisanje kredom
Valance - zavesa
Bumper PadTM x2 – zaštitna površina x2
Handgrips x2 – rukohvati x2
Bolt Caps – plastične kapice za pokrivanje šrafova
Instruction manual - Uputstvo za upotrebu
Toolset - Alat za sastavljanje
Hardware – šrafovi, platne, matice i dr.
Sandpad- Brusni papir
Product Identification – identifikacija proizvoda
Kompatibilno sa Jungle Palace Jungle Barn Jungle Farm Jungle Mansion Jungle Fort Jungle Chalet Jungle Villa Jungle Lodge Jungle Cabin Jungle Shelter Jungle Cubby Jungle Cottage Jungle House Jungle Hut Jungle Home Jungle Casa Jungle Club Jungle Castle Jungle Tower
Tip površine Sigurno područje za igru odnosi se na zonu koja se rasprostire 200cm oko kompleta za igru u svim pravcima. Svoj komplet za igru ne postavljajte preko betona, šljunka, asfalta, nabijene zemlje ili bilo koje druge tvrde površine.
Informacije o materijalima Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za decu. Svi naši materijali su meki na dodir a pri tome pružaju maksimalno čvrst zahvat. Pravljeni su po najstrožim bezbednosnim zahtevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove, vodootporni su i zaštićeni od UV zraka.
Drvena građa Duboko impregnirana borovina
Dodatni potreban pribor Merna traka, olovka, testera za drvo, elektična bušilica, turpija za metal/drvo, čekić
Vreme sklapanja za dve osobe(sati) 3
Težina 230 kg
Uputstva za održavanje Da bi osigurali bezbednost korisnika i igrališta, trebalo bi igralište detaljno pregledati kao što je navedeno u uputstvu jednom pre početka sezone i dva puta mesečno tokom sezone korišćenja.
Proizvođač Jungle Gym B.V.
Garancija 2 godine
Upozorenje Samo za kućnu upotrebu. Samo za spoljnu upotrebu. Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za decu ispod 3 godine. Preporučuje se za decu od 3 do 10 godina. Maksimalan broj korisnika je 6.
Napomena Roba se isporučuje nesklopljena. U cenu nisu uračunati troškovi prevoza.

Slični proizvodi: