Boat Modul

Boat Modul
Boat Modul - Nacrt
Boat Modul - Dimenzija
Boat Modul - sl. 1
Boat Modul - sl. 2
Boat Modul - sl. 3
Boat Modul - sl. 4
Boat Modul - sl. 5
Boat Modul - Sadržaj
Šifra:
boat
Cena:57.900,00 RSD

Boat Modul - Brod

Ovaj modul pretvara Vaš omiljeni Jungle Gym u super, avanturistički piratski brod, podmornicu, čamac za spasavanje, trajekt ili teretni brod. Ovaj dizajn sa realističnim karatkeristikama, zašiljenom palubom, prednjom kabinom sa prozorom, brodskim volanom i StarOscopeTM-om - periskop, podstiče maštu svakog deteta. Široke mogućnosti za penjanje koje nude dvostruke merdevine sa užetom i rampe za penjanje sa konopcem, svakako upotpunjuju ovo čudesno putovanje. Penjalice za decu sada su različitije i zabavnije nego ikada!

Visokog kvaliteta, specijalno dizajnirana igrališta za decu. Mi uvek koristimo materijale i završnu obradu koji su meki za ruke, pružaju maksimalan hvat i odgovaraju najstrožijim zdravstvenim i sigurnosnim zahtevima. Sa zaobljenim ivicama i uglovima, ova igrališta su otporna na vremenske uslove i UV zračenja.

Maks. korisnika 6
Uključeni dodaci Pakovanje drvene građe isečene na meru
Ship's Wheel - brodski volan
StarOscopeTM - periskop
Climbing Rope - konopac za penjanje
Rope - konopac
Safety Mesh - sigurnosna mrežica
Handgrips x4 – rukohvati x4
Bumper PadTM x2 – zaštitna površina x2
Bolt Caps – plastične kapice za pokrivanje šrafova
Metal brackets – metalni držači
Ground Anchors plate – Ankeri x 2
Instruction manual - Uputstvo za upotrebu
Toolset - Alat za sastavljanje
Hardware – šrafovi, platne, matice i dr.
Sandpad - Brusni papir
Product Identification – identifikacija proizvoda
Safety Ball - Lopta
Kompatibilno sa Jungle Mansion Jungle Fort Jungle Chalet Jungle Villa Jungle Lodge Jungle Cabin Jungle Cottage Jungle House Jungle Hut Jungle Home Jungle Casa
Tip površine Sigurno područje za igru odnosi se na zonu koja se rasprostire 200cm oko kompleta za igru u svim pravcima. Svoj komplet za igru ne postavljajte preko betona, šljunka, asfalta, nabijene zemlje ili bilo koje druge tvrde površine.
Informacije o materijalima Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za decu. Svi naši materijali su meki na dodir a pri tome pružaju maksimalno čvrst zahvat. Pravljeni su po najstrožim bezbednosnim zahtevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove, vodootporni su i zaštićeni od UV zraka.
Drvena građa Duboko impregnirana borovina
Dodatni potreban pribor Merna traka, olovka, testera za drvo, elektična bušilica, turpija za metal/drvo, čekić
Vreme sklapanja za dve osobe(sati) 3
Težina 200 kg
Uputstva za održavanje Da bi osigurali bezbednost korisnika i igrališta, trebalo bi igralište detaljno pregledati kao što je navedeno u uputstvu jednom pre početka sezone i dva puta mesečno tokom sezone korišćenja.
Proizvođač Jungle Gym B.V.
Garancija 2 godine
Upozorenje Samo za kućnu upotrebu. Samo za spoljnu upotrebu. Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za decu ispod 3 godine. Preporučuje se za decu od 3 do 10 godina. Maksimalan broj korisnika je 6.
Napomena Roba se isporučuje nesklopljena. U cenu nisu uračunati troškovi prevoza.

Slični proizvodi: