Crazy Playhouse

ph
Crazy Playhouse 2
Crazy Playhouse 5
Crazy Playhouse 6
Crazy Playhouse 4
Crazy Playhouse 3
Crazy Playhouse  - Dimenzije
Crazy Playhouse  - Sadržaj
Šifra:
CrazyPlayhouse
Cena:94.900,00 RSD

Crazy Playhouse

Počnite sa niskim dečijim igralištem, idealnim za najmlađe mališane koji su tek prohodali i velika dečija igrališta nisu primerena njihovom uzrastu. Nakon par godina, postavite tu istu dečiju kućiću na platformu sa toboganom (Playhouse okvir CXL) za više mogućnosti tokom igre, kao što su: trčanje, penjanje, spuštanje i prostorne veštine, kako mališani postaju stariji. Uključujući tablu za pisanje kredom, drveno dečije igralište uključuje vrata i prozore jarkih boja sa specijalno dizajniranim ugaonim spojevima, koji su bezbedni za male ruke prilikom otvoranja i zatvaranja.

Visokog kvaliteta, specijalno dizajnirana igrališta za decu. Mi uvek koristimo materijale i završnu obradu koji su meki za ruke, pružaju maksimalan hvat i odgovaraju najstrožijim zdravstvenim i sigurnosnim zahtevima. Sa zaobljenim ivicama i uglovima, ova igrališta su otporna na vremenske uslove i UV zračenja.

Maks. korisnika 4
Uključeni dodaci Pakovanje drvene građe isečene na meru
Chalkboard - tabla za pisanje kredom
Tent tarp – vodootporna zavesa
Door - vrata
Ground cover – folija za peščanik
Bumper CubesTM – plastična zaštita za uglove
Bolt Caps – plastične kapice za pokrivanje šrafova
Metal brackets – metalni držači
Ridge Cover - krovni pokrivač
Roof Tympanum - krovna šolja
Instruction manual - Uputstvo za upotrebu
Toolset - Alat za sastavljanje
Hardware – šrafovi, platne, matice i dr.
Sandpad - Brusni papir
Product Identification – identifikacija proizvoda
Jungling Cards™ - Pozivnice za igralište
Tip površine: Sigurno područje za igru odnosi se na zonu koja se rasprostire 200cm oko kompleta za igru u svim pravcima. Svoj komplet za igru ne postavljajte preko betona, šljunka, asfalta, nabijene zemlje ili bilo koje druge tvrde površine. Predloženi materijali: dvostruko usitnjeni malč, jednolični komadići drveta, sitni šljunak, sitni pesak, minimalna nekomprimirana dubina 50cm.
Informacije o materijalima Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za decu. Svi naši materijali su meki na dodir a pri tome pružaju maksimalno čvrst zahvat. pravljeni su po najstrožim bezbednosnim zahtevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove, vodootporni su i zaštićeni od UV zraka.
Drvena građa Duboko impregnirana borovina
Dodatni potreban pribor Merna traka, olovka, testera za drvo, elektična bušilica, turpija za metal/drvo, čekić
Vreme sklapanja za dve osobe(sati) 6
Dimenzija (DxŠxV) 236 x 182 x 187 cm
Težina 220 kg
Uputstva za održavanje Da bi osigurali bezbednost korisnika i igrališta, trebalo bi igralište detaljno pregledati kao što je navedeno u uputstvu jednom pre početka sezone i dva puta mesečno tokom sezone korišćenja.
Proizvođač Jungle Gym B.V.
Garancija 2 godine
Upozorenje Samo za kućnu upotrebu. Samo za spoljnu upotrebu. Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za decu ispod 3 godine. Preporučuje se za decu od 3 do 10 godina. Maksimalan broj korisnika je 4.
Napomena Roba se isporučuje nesklopljena. U cenu nisu uračunati troškovi prevoza.

Slični proizvodi: