Jungle Gym Tornjevi sa toboganom

Odličan početak svakog istraživanja je drveno igralište. Ove strukture imaju mnogobrojne mogućnosti i pružaju deci nove izazove, kako za sebe tako i jedni za druge. Jungle Gym ima raznoliku kolekciju drvenih igrališta u rasponu veličina od XS do XL, koja podstiču razne aspekte fizičkog, mentalnog i socijalnog razvoja. Svako od njih ima pojedinačnu specifikaciju i može se dodatno personalizovati kroz dodavanje modula i opreme. Razni sigurnosni elementi obuhvaćeni su kao standard na svakom Jungle Gym igralištu. Jasna uputstva i praktičan alat pružaju vam više zadovoljstva prlikom montiranja igrališta.

Testirano i sertifikovano od strane nezavisne ovlašćene test laboratorije (TüV-Rheinland Group) prema sertifikatu EN71-1, -2, -3, -8, & -9.

Usprkos poštovanju najviših sigurnosnih zahteva, nemojte zaboraviti da tokom igre deca moraju biti pod nadzorom odraslih.

Ovaj proizvod može odstupati od prikaza na fotografiji. Specifikacija proizvoda podložna je promenama bez prethodnog obaveštenja.

Jungle Explorer

Jungle Explorer

Odvažan u dizajnu sa daškom istorije, dečije igralište Jungle Explorer idealn je prostor za maštovite i zabavne igre. Deca će uzivati na platformama za igru, do kojih se stiže preko merdevina, zida za penjanje ili mostića koji se nalazi između dve platforme.

56.900,00 RSD
Jungle Teepee

Jungle Teepee

Mališani će se osećati kao kod kuće u ovom prijatnom, udobnom i izdržljivom dečijem igralištu. Ovaj kompaktni drveni toranj krade lepotu, a ne prostor u vašem dvorištu. Deca će uzivati na platformi za igru, do koje se stiže preko merdevina ili zida za penjanje.

47.900,00 RSD
Jungle Viking

Jungle Viking

Savršen za neustrašive avanturiste, dečije igralište Jungle Viking odlikuje se iskonskim nordijskim dizajnom. Izgled drvenog tornja, koji podseća na vikinški brod, sa dodacima poput volana, teleskopa i merdevina sa kanapom učiniće da se svaki mališan oseća poput pravog superjunaka.

47.900,00 RSD
Jungle Nomad

Jungle Nomad

Inspirisan tradicionalnim nomadskim dizajnom, igralište Jungle Nomad stvoren je za decu željnu avanture. Uključeni dodaci poput plastičnih merdevina i zida za penjanje donose puno zabave. Sa platforme, uz pomoć teleskopa, deca mogu istraživati okolinu.

41.900,00 RSD
Jungle Totem

Jungle Totem

Savremeno i kompaktno dečije igralište, Jungle Totem obogatiće svako dvorište i daće mu poseban pečat. Karakteriše ga holandski dizaj sa bojemskim obrisom. U sklopu tornja se nalazi i mini piknik, tako da će vaše dete, zajedno sa društvom, uživati u „gozbi“ za stolom.

34.900,00 RSD
Jungle Cirque

Jungle Cirque

Savršen za vaše razdragane mališane, igralište Jungle Cirque donosi puno zabave i razonode u vaše dvorište tokom cele godine. Uz toranj Jungle Cirque dolazi peščanik (integrisani – baza tornja) i mini market, koji će sigurno aktivirati maštu vašeg deteta.

34.500,00 RSD
Jungle Cocoon

Jungle Cocoon

Moderno dizajnirano, malo, ali vrlo funkcionalno dečije igralište sa drvenim krovom, Jungle Cocoon, pomaže deci da razviju motoričku koordinaciju i ujedno pruža puno zabave. Do vrha tornja (platforme) se dolazi lako i jednostavno uz pomoć nagnutih merdevina ili „kamenog“ zida za penjanje.

37.500,00 RSD
Jungle Patio

Jungle Patio

Izuzetno privlačano, malo, igralište Jungle Patio omogućava savršenu zabavu za mališane u dvorištu. Deca mogu posmatrati okolinu sa vrha (platforme) igrališta, do kojeg se stiže preko zida za penjanje ili merdevina u dva (2) koraka.

36.000,00 RSD
tower-tobogan-tamno-zeleni

Jungle Tower

Jungle Tower (Kula)

36.900,00 RSD
castel-tobogan-plavi

Jungle Castle

Jungle Castle

Snažan, samostojeći drveni zamak za igru, sa jakim zidovima i bezbednim ulazima/izlazima.

45.900,00 RSD
club-slide-blue

Jungle Club

Jungle Club

Klasično drveno igralište sa peščanikom (integrisan-baza tornja) i talasastim toboganom, savršeno za avanture sa porodicom i prijateljima.

47.900,00 RSD
hut-slide-green

Jungle Hut

Jungle Hut

Prijatno dečije igralište, za avanture na čistom vazduhu sa peščanikom (integrisan-baza tornja) i valovitim toboganom.

48.900,00 RSD
jungle-casa-blue

Jungle Casa

Jungle Casa (Kuća)

Kompaktno drveno igralište za penjanje sa Mediteranskom aromom, idealno za kombinacije sa dodatnim modulima.

48.900,00 RSD
home-slide-red

Jungle Home

Ova verzija dečijeg igrališta sa modernim dizajnom krova naročito odgovara porodicama sa istančanim ukusom za dizajn i uređenim baštenskim okruženjem. Svi prijatelji i komšije su pozvani na čajanku ili spremanje domaćih peciva u peščaniku (integrisan - baza peščanika).

54.900,00 RSD
house-slide-pink

Jungle House

Stepenasti zabat i jedan od živopisnih baštenskih tobogana čini ovu Jungle House malo više jedinstvenom u odnosu na druge kuće u susedstvu, ali izlaz je mnogo zabavniji!

55.900,00 RSD
cottage

Jungle Cottage

Jungle Cottage

Starinjski dizajn drvenog dečijeg igrališta, sa talasastim toboganom i peščanikom (integrisan) na donjem nivou.

57.900,00 RSD
Jungle Cabin

Jungle Cabin

Jungle Cabin

Toranj za igru sa dva ulaza, StarOscope™ - teleskopom i talasastim toboganom, pružiće radost i uzbuđenje u vašem dvorištu.

58.900,00 RSD
Jungle Lodge - Tobogan crveni

Jungle Lodge

Jungle Lodge (Koliba)

Primamljiva drvena struktura za penjanje sa puno dodataka kao što su 1 Step Ladder, talasasti tobogan, StarOscope™ (teleskop) i Steering Wheel (Volan).

59.900,00 RSD
Jungle Shelter - Tobogan tamno zeleni

Jungle Shelter

Jungle Shelter (Skrovište)

Kvalitetan drveni toranj za igru sa velikim krovom, kombinuje više aspekata u jednoj jednostavnoj formi.

63.900,00 RSD
Jungle Cubby - Tobogan crveni

Jungle Cubby

Jungle Cubby

Drveno igralište inovativnog dizajna sa mnogo različitih opcija za igranje na svežem vazduhu.

68.900,00 RSD
Jungle Villa - Tobogan žuti

Jungle Villa

Jungle Villa

Veliko drveno igralište sa zidom za penjanje, mornarskim lestvama i zaobljenim krovom, perfektnan za mlade aktivne istraživače.

70.900,00 RSD
Jungle Chalet - Tobogan zeleni

Jungle Chalet

Jungle Chalet (Alpska kuća)

Stilizovano drveno dečije igralište pogodno za sve vremenske uslove, koje u svom sastavu sadrži talasasti tobogan, merdevine, peščanik (integrisani - baza tornja) i Bucket (Kanticu).

73.500,00 RSD
Jungle Fort - Tobogan pink

Jungle Fort

Jungle Fort

Prostrano igralište bazirano na četvrtastoj strukturi, sa StarOscope™ - teleskopom i zidom za penjanje, poslužiće vašoj deci kao odlična polazna tačka u istraživanju sveta.

77.900,00 RSD
Jungle Palace

Jungle Palace

Jungle Palace (Palata)

Set za igru na čistom vazduhu dostojan kralja! Sadrži talasasti tobogan, peščanik (integrisani - baza tornja) i zid za penjanje. Perfektno zabavna Jungle Palace ima puno zabavnih delova, čak i za najzahtevnije korisnike.

86.900,00 RSD
Jungle Mansion - Tobogan pink

Jungle Mansion

Jungle Mansion

Ekskluzivan drveni okvir za penjanje, raskošan u svojim zabavnim osobinama uključujući Bucket (kanticu) i talasasti tobogan.

85.900,00 RSD
Jungle Farm
Jungle Farm - Tobogan plavi

Jungle Farm

Jungle Farm

Impesivnan jednostavan dizajn drvenog igrališta sa karakterističnim krovom i talasastim toboganom.

85.900,00 RSD
Jungle Barn
Jungle Barn - Tobogan plavi

Jungle Barn

Jungle Barn (Ambar)

Čvrsti drveni okvir za penjanje. Nudi znatno više nego neki drugi ambari.

99.900,00 RSD