Rukohvati

Handgrips
Handgrips - Sadržaj
Šifra:
handgripsyellow (PLU646)
Cena:1.000,00 RSD

Handgrips (Rukohvati)

Set jednostavnih rukohvata, koji će doprineti estetici vašeg drvenog igrališta.

Ovi rukohvati su dizajnirani tako da pružaju dobar oslonac, a površina je takva da ne dozvoljava klizanje ruku, zaštićena je od UV-zraka i potpuno je otporna na vremenske uslove. Veoma lako se postavlja.

Rukohvati su dostupni u raznim bojama, a nalaze se u paketu sa svim Jungle Gym setovima igrališta. Ovaj set je predviđen kao dogradnja ukoliko bilo koji rukohvat bude izgubljen.

Težina 0,214 kg
Širina 2,14 cm
Dužina 23,47 cm
Visina 7,94 cm
Sadržaj Handgrips - Rukohvati
Bolt caps - zažtitne kapice
Hardware – šrafovi
Kompatibilno sa Jungle Palace, Jungle Barn, Jungle Farm, Jungle Mansion, Jungle Fort, Jungle Chalet, Jungle Villa, Jungle Lodge, Jungle Cabin, Jungle Shelter, Jungle Cubby, Jungle Cottage, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Home, Jungle Casa, Jungle Club, Jungle Castle, Jungle Tower, Crazy Playhouse CXL, Jungle Playhouse L, Jungle Playhouse XL.
Informacije o materijalima Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za decu. Svi naši materijali su meki na dodir a pri tome pružaju maksimalno čvrst zahvat. Pravljeni su po najstrožim bezbednosnim zahtevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove, vodootporni su i zaštićeni od UV zraka, izrađeni od HDPE plastike.
Proizvođač Jungle Gym B.V.
Upozorenje Samo za kućnu upotrebu. Samo za spoljnu upotrebu. Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za decu ispod 3 godine. Preporučuje se za decu od 3 do 10 godina. Maksimalan broj korisnika je 1.
Napomena U cenu nisu uračunati troškovi prevoza.

Slični proizvodi: