Igrica IKS - OKS

Igrica IKS - OKS
Tic Tac Toe Igračka
Iks Oks Igračka
Šifra:
Tic Tac Toe (Igrica IKS - OKS)
Redovna cena:9.500,00 RSD
Cena:9.100,00 RSD
Ušteda:400,00 RSD (4%)

Tic Tac Toe (Igrica IKS - OKS)

Vaša deca će osetiti zadovoljstvo uspeha, učiti iz poraza i družiti se sa svojim drugarima.

Tic Tac Toe je bezbedna i trajna igra sa raznobojnim prikazima, koja uvodi taktičke i strateške tehnike u dečiju igru. Ovo je popularna igra za dva igrača, zabavna za celu porodicu.

Ovaj dodatak upoznaje decu sa konceptom pobede i poraza, i igra važnu ulogu u socijalnom razvoju deteta. Postoje 3 simbola koji se rotiraju: zeleno - Jungle Gym majmunče (neutralni simbol), plavi kružići i crveni krstići.

Maks. korisnika 2
Broj proizvoda 450_310
Informacije o materijalima Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za decu. Svi naši materijali su meki na dodir a pri tome pružaju maksimalno čvrst zahvat. pravljeni su po najstrožim bezbednosnim zahtevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove, vodootporni su i zaštićeni od UV zraka.
Dodatni potreban pribor Testera za drvo, električna bušilica, šrafciger (odvijač)
Uputstva za održavanje Da bi osigurali bezbednost korisnika i igrališta, trebalo bi igralište detaljno pregledati kao što je navedeno u uputstvu jednom pre početka sezone i dva puta mesečno tokom sezone korišćenja.
Proizvođač Jungle Gym B.V.
Garancija 2 godine
Upozorenje Samo za kućnu upotrebu. Samo za spoljnu upotrebu. Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za decu ispod 3 godine. Preporučuje se za decu od 3 do 10 godina. Maksimalan broj korisnika je 2.

Slični proizvodi: